fbpx

Cobotware

Transform your workforce

Despre Cobotware

Cobotware își propune să devină partenerul nr. 1 al firmelor din industrie care vor să implementeze roboți în procesele de fabricație și să transforme forța de muncă.

De la studiile inițiale ale aplicației, realizarea conceptelor, logică de funcționare, programare, până la siguranța în utilizare și întreținere, Cobotware oferă suport companiilor din România în tot procesul de integrare a roboților industriali.

Din pasiune pentru tehnologie și roboți, răspundem nevoilor de automatizare și optimizare a proceselor industriale, integrând cei mai rapizi și preciși roboți industriali KUKA în calitate de Official System Partner.

Cobotware: Transform your workforce

Transformarea forței de muncă înseamnă eliberarea oamenilor de activitățile plictisitoare, repetitive și nesănătoase astfel încât să se poată ocupa de lucruri care adaugă mai multă valoare în procesul de producție.

De unde vine numele COBOTWARE?

Cobot sau Co-robot (de la robot colaborativ) este un robot creat pentru a interacționa fizic cu oamenii, în același spațiu de lucru. Cobotware este compania specializată în integrarea rapidă și eficientă a roboților colaborativi și industriali în care se respectă toate măsurile de siguranță.

Echipa este formată din oameni cu peste 10 ani experiență în eficientizarea proceselor de fabricație.