fbpx

Programare roboți și echipamente industriale

Programare roboți KUKA și Universal Robots

Servicii de programare roboti cobotware

Toți știm ce trebuie sa facă robotul, dar cine poate să îi spună și lui?

  • KUKA
  • UR
  • SIEMENS
  • VISION
KUKA

Programare roboti KUKA

Experiență și certificare

Echipa noastră este ceritificată de KUKA pentru programare roboți industriali de nivel avansat. Pentru a asigura un timp rapid de livrare și cea mai buna calitate lucrăm cu o echipă de implementare formată din minim 5 roluri: project manager, specialist process, robotician / programator, automatist și expert safety.

UR

Programare coboți UR

Personal tehnic certificat

Echipa noastră de programatori este certificată de Universal Robots pentru programarea roboților colaborativi la nivel avansat. Pentru a asigura un timp rapid de livrare și cea mai buna calitate lucrăm cu o echipă de implementare formată din minim 5 roluri: project manager, specialist process, robotician/programator, automatist și expert safety.

SIEMENS

Programare Siemens

Programare echipamente Siemens

Echipa noastră are experiență în programarea echipamentelor Siemens pentru automatizare proces. Pentru a asigura un timp rapid de livrare și cea mai buna calitate lucrăm cu o echipă de implementare formată din minim 5 roluri: project manager, specialist process, robotician/programator, automatist și expert safety.

VISION

Programare echipamente vision

Echipamente vision 2D, 3D, inspecție

Echipa Cobotware are experianță în programara echipamentelor pentru diferite aplicații vision de recunoaștere 2D, 3D și inspecție calitate. Lucrăm cu cele mai performante echipamente Sick, IFM, Cognex, Keyence, OnRobot

Pentru orice întrebare legată de serviciile

programare roboți KUKA și Universal Robots vă rugăm să ne contactați