fbpx

Descoperiți mai jos echipamentele din oferta

Cobotware

Cobotware integrează echipamente industriale de top, atât roboți industriali KUKA cât și coboți UR sau accesorii pentru automatizare

KUKA

Roboți KUKA

Gama completă de roboți industriali și colaborativi pentru orice tip de aplicație

Universal Robots

Roboți UR

Roboți colaborativi Universal Robots ușor de programat și integrat

OnRobot

Accesorii roboți

Accesorii ce pot fi utilizate împreună cu roboții industriali KUKA și UR

KUKA

Roboți mobili

Roboții mobili permit automatizarea fluxurilor de materiale în producție

KUKA KMR

Controlul de proces este posibil datorită integrării echipamentelor de automatizare și control proces Siemens

Cobotul KUKA LBR iisy poate fi utilizat cu ușurință în aproape toate zonele de producție

Gata de utilizare

Imediat gata de utilizare productivă

Cobotul este pregătit pentru orice sarcină de producție în doar câteva minute. Operabilitatea sa intuitivă și ghidarea manuală integrată permit o punere în funcțiune fără efort și o programare simplă.

Automatizare eficienta

Echiparea rentabilă a robotului și integrarea rapidă a acestuia în liniile de producție fac ca utilizarea robotului industrial LBR iisy să fie relevantă și pentru companiile mici și mijlocii.

Cobotul LBR iisy nu numai că dispune de un mecanism de transmisie dovedit și de calitate industrială, dar acceptă și toate funcțiile esențiale standard din industrie, cum ar fi protocoalele de magistrală de câmp, I/O-uri digitale, siguranță și multe altele. Acest lucru înseamnă că poate fi integrat cu ușurință în orice sistem existent.

Schimbare ușoară a uneltelor

Schimbarea uneltelor poate fi efectuată pe LBR iisy în cel mai scurt timp posibil. Toate uneltele obișnuite se andochează pe flanșa ISO, iar ghidajul cablurilor pentru alimentarea cu energie este deja integrat. 

Design atractiv

Subțire, ușor și simplu de manevrat - LBR iisy vă invită să îl atingeți cu designul său clar. Nu există margini ascuțite, ceea ce face ca programarea manuală să fie deosebit de plăcută. Datorită amprentei sale minime, poate fi utilizat și în cele mai înguste spații.